Anthony și Lydia Thomas vestesc Evanghelia lui Hristos cu dragoste. Sunt căsătoriți de 13 ani, au 4 copii minunați și sunt împreună în lucrare de mai mult de 10 ani.

Au o inima pentru a vedea sufletele întoarse la Dumnezeu găsindu-și chemarea și împlinind-o. Ei au un principiu simplu când e vorba de parteneriatul dintre har și adevăr; ei cred că dragostea întradevăr cucerește totul.

Anthony și Lydia cred cu tărie în umblarea continuă în ascultare față de Cuvântul lui Dumnezeu, așadar cred în lucrarea profetică, în eliberare, consiliere și predicarea Cuvântul lui Dumnezeu cu putere și autoritate.

Anthony & Lydia Thomas

Jeremy Scott este un lider de închinare, pastor, compozitor și producător, care locuiește în Portland, Oregon. A scris aproape 100 de cântece și a lansat 10 albume, cântecele lui Jeremy au fost cântate în biserici din întreaga lume.

În prezent, el este pastorul de închinare de la biserica City Bible Church și conduce BridgeCity, o comunitate de închinători și compozitori. Poți găsi muzica de la BridgeCity pe Itunes, Spotify, Amazon și toți ceilalți distribuitori digitali majori.

Adevărata pasiune a lui Jeremy este de a ajuta la  echiparea bisericii locale. El crede că biserica este și întotdeauna va fi cea mai măreață instituție cunoscută omului.

Jeremy Scott

 Tim Nicolette este pastorul de tineret de la biserica Redeemer din New York. Prin călăuzirea Duhului Sfânt și printr-o ucenicie intenționată Tim a crescut de la un adolescent de 14 ani care veșnic crea probleme într-un om al lui Dumnezeu, care acum ajută la modelarea următoarei generații a bisericii Sale și dincolo de aceasta!

Tim Nicolette
      Jacob Milea și soția lui Kim, s-au îndrăgostit unul de altul din colegiu și acum sărbătoresc opt ani de căsătorie. Timp de un an de zile au slujit studenților și au plantat o biserică în una din cele mai prestigioase universități din China. După experiența din China, au organizat o echipă de recrutare care a permis studenților să participe la aceeași experiență. Jacob și Kim au slujit tinerilor și studenților din anul 2005. Aceste experiențe i-au adus unde ei sunt în prezent: slujind Bisericii Redeemer la Campusul din Albany ca pastori de tineret și ca directori ai programului de ucenicie "Uncommon" unde predau doctrina creștină, teologie sistematică și apologetică.
Jacob Milea
 La vârsta de 12 ani Dumnezeu i-a descoperit lucrarea în care este chemat să slujească. De la începutul Bisericii Salem, Călin a condus Departamentul pentru copii (Biserica Copiilor) și Adolescenți (Generația Dunamis). De asemenea începând cu anul 2003, de Paște și de Crăciun, echipa prezintă programe în școli publice din Oradea. Dumnezeu a deschis oportunitatea de a prezenta vara și toamna programe de tip Biserica Copiilor și în parcuri din Oradea. Toate aceastea fiind realizate cu ajutorul unei echipe de voluntari din rândul tinerilor din Biserica Salem.

 

 

Călin Ciuciui

Ted și Monalisa Ciuciui sunt pastorii Bisericii Salem. Ei au doi băieți minunați, Teddy Jr. și Lucas Antony.

La 12 ani Ted l-a primit pe Hristos în inima lui și la 14 ani Dumnezeu îi revelează chemarea pe care oa re cu el. A preluat lucrarea cu tinerii din Biserica Salem în toamna anului 2000 și a văzut-o crescând spectaculos de la doar 20 de tineri.

Predicile lui le ții minte și după ani de zile pentru că el captivează audiența lui cu umor, exemple și un mesaj care penetrează adânc în inimă cu autoritate, claritate și aplicație personală. Dorința lui este ca această generație să descopere visul pe care Dumnezeu îl are cu ei și să intre în țara lor promisă.

Ted & Monalisa Ciuciui