Mărturii 2011

Mărturii
Din anul 20__
1
Oana Birle | 2011-05-08 21:10:00:
Ce minunat a fost,va marturisesc ca Dumnezeu..asa m-a atins...intr-un mod foarte placut,si neasteptaat in acelas timp,imi e asa dor de tot ceea ce s-a intamplat acolo,de ceea ce am simtit acolo,in fiecare zi ma gandesc la voi,la cum Dumnezeu ma facut sa ma gandesc,ca..nu sunt la intamplare pe acest paman,ca EL are un plan pt viata mea!am constientizat multe lucruri acolo...eu sunt de alta religie..dar va spun sincer...ca modul cum ne-am manifestat...ma atins profund..si Trupa Salem Band(Hillsong de Romania):D...au fost extraordinarii..minunatii...au avut un impact super asupra inimi mele..prin cantarile care le-au cantat...Domnul sa va binecuvinteze pe totii!!!facetii o treaba minunata!si Domnul o sa va rasplaceasca in cer!pt aceasta...ptc faeti o treaba minunata si cu acestii tinerii! Dumnezeu..sa va intareasca ..si s ava ajute sa continuuatii ceea ce atii inteceput cu atata dragoste pt Hristos!si pt tinerii acestea!!Dumnezeu sa binecuvinteze Romania..si pe noi totzi..si s ane ajute sa fim CONTRA CURENTULUI! in fiecare zii!!DUMNEZEU SCHIMBA VIIETII INCOONTINUARE!:)
2
0teea | 2011-05-03 00:45:00:
Cu ocazia acestei conferinte ,am vrut sa ma apropiu mai mult si mai mult de Dumnezeu! Ceea ce s-a si intamplat! prezenta Lui a fost extraordinara,minunata,chiar de nedescris...
In a doua zi am observat ca mi s-au rupt pantalonii si n-aveam alti pantaloni inchisi la culoare...si ziceam in gandul meu "0, Doamne ce tare ar fi daca cineva ar veni la mine si mi-ar spune ca : "Uite 0ti 50 de lei sa-ti cumperi pantaloni! ..hmmm ce fain ar fi ! " ...(pantalonii care sau rupt erau in valoare de 50 de lei!) ..seara ajung acasa rupta de oboseala,si inainte de a ma culca ,am sunat-o pe maicamea.Am Inceput sa ii povestesc despre cele petrecute in aceea zi ,dar nici nu i-am pomenit de faptul ca mi s-au rupt pantalonii! ..si inainte de a inchide telefonul spune mom "Auzi 0ti ai de la fratele tau 50 de lei sa-ti cumperi pantaloni sau ce vrei tu!"..zic eu "POFTIM?????" chiar nu-mi venea sa cred ce auzeam :| !... si chiar am primt aceai 50 de lei, pe care nici nu le-am rostit, care erau doar un gand in inima mea ..un gand implinit...si UN DUMNEZEU ATOTPUTERNIC care imi patrunde gandurile si inima ,Un Tata care nu oboseste de a-mi implini nevoile! Ii un Dumnezeu ATAT DE BUN ,merita toata lauda si toata cinstea! (P.S. : si din bani aceea ,evident mi-am luat alti pantaloni =D)
3
Sebi Suciu | 2011-04-30 00:16:00:
sincer aveam asteptari mari din partea lui Dumnezeu la aceasta conferinta ....si vrea sa spun ca ...am venit cu o mentalitate ...foarte ...rigida sa zic asa ...credinta mea incepea sa scada ...puterea incepea sa se risipeasca ...A fost o minune in primu rand ca am reusit sa vin .....chiar daca am reusit sa vin numa dimineata ...am reusit sa prind si ceva din predicile de seara ...si vreau sa spun ca intr-un mod miraculos am simtit prezenta lui Dumnezeu mai tare acasa decat la confeirinta. Nu stiu Dumnezeu ii asa de incredibil ...o prietena foarte buna imi zicea ..."auzi Dumnezeu ,chiar crezi ,ca are nevoie de biserica sa se apropie de tine?" si atunci mi-am dat seama ,cu Dumnezeu toarte sunt posibile ...am fost incercat in ultima perioada ...certuri , interziceri sa mai merg la biserica ... ,si astea sunt doar trepte ale formarii pt scopul ce-l are Dumnezeu cu mine...La conferinta Dumnezeu mi-a vorbit ...sa nu renunt la El , El ma iubeste ..nu o sa imi dea niciodata mai mult decat pot eu sa car ...si tot deauna...solutia este LA EL.


Spune-ne şi nouă!
Completează formularul de mai jos şi spune-ne şi nouă cum Dumnezeu te-a atins!