Mărturii
Din anul 20__
1
Luke S. | 2008-09-16 20:52:00:
Salutari din NZ! ;) )

A trecut o vreme de cand am mai fost la Salem… si de fapt de cand am fost in tara. Cativa dintre voi stiti ca am fost la primele doua conferinte la Salem, si chiar dupa ultima m-am mutat inapoi in Noua Zeelanda, sub chemarea lui D-zeu, dupa 7 ani de locuit in RO.

Pentru mine pasul asta nu a fost de loc usor… chiar daca simteam ca e voia Lui, aveam prieteni minunati si pentru mine RO a fost (si este) ‘acasa’.
Pe linga faptul ca de fiecare data cand am fost la confe. am simtit prezenta Lui D-zeu atat de puternic si a re-starnit acea pasiune in mine dupa El si voia Lui, El a facut o lucrare minunata in mine care a pus capacul pe toata pregatirea care am facut-o pana in acel moment sa plec. Au fost atatea intrebari, si ingrijorari care le aveam pentru viitor, dar am avut o pace si o incredere in El care nu a putut sa ma opreasca.

Sunt deja de 4 luni in NZ si sunt martor de bunatatea Lui D-zeu. Protectia Lui, provisia Lui, cuvantul Lui – care ne da pace, bucurie etc. etc.-, Planul lui perfect si pur si simplu Prietenia Lui! Cand iti parasesti tot ce ai si tot ce stii si te muti in necunoscut… e atat de bine sa il ai pe D-zeu aproape de tine ;) !
Chiar daca nu e usor, D-zeu face totul posibil, si nu ne cheama la nimica care nu putem face impreuna cu El :) .

M-am uitat azi la poze de la Tabara Salem… imi sunteti ca si familie toti. Si mie dor de voi dar astept reintalnirea noastra si bineinteles ocazia sa revin la o conferinta sau tabara Salem impreuna cu prietenii :D .

Keep up the awesome job!!! Sunteti o binecuvantare superba… si doar amintirile de la Salem ma aduce sa ii multumesc Lui D-zeu si sa caut fata Lui.

Peace & love!
Luke.
2
mada | 2008-06-06 18:26:00:
d-zeu merita sa facem public ceea ce El a lucrat in vietile noastre…..asa ca si eu trebuie sa zic cat de mult a lucrat D-zeu in viata mea….cele 4 zile petrecute la salem au fost pt mine o binecuvantare…..mi-a placut absolut tot…predicile imi atingeau sufletul si ma regaseam in lauda si inchinare….de acasa am plecat cu mari asteptari de la Domnul insa El mi-a dat peste asteptari…Ii multumesc mult dar mai ales voua,celor de la Salem ca ati facut posibila acesta Conferinta….cel mai important lucru a fost ca la 2 saptamani dupa Conferinta,am facut botezul in apa:)…eu nu eram ink botezata cand am venit la conferinta….insa domnul mi-a vb si m-a schimbat doar prin aceasta conferinta……va iubesc moolt!!!!!!!
3
SteveO | 2008-06-06 05:23:00:
ati fost o adevarata incurajare pt noi, tinerii de la logos din baia mare, mai ales pt mine, nu numai legat de mesajul si puterea conferintei, dar si de bucuria si daruirea voastra in slujire. in lucrarea cu tinerii. aveti o libertate in Cristos si o bucurie de care generatia noastra are mare mare nevoie. abia asteptam anul viitor si sa veniti in 29:) cat despre “fara suparare… bucuria lui Isus!” , ce sa mai spun?!:)cel mai tare cantec din ultima vreme! piu piu :))


Spune-ne şi nouă!
Completează formularul de mai jos şi spune-ne şi nouă cum Dumnezeu te-a atins!