Structura și obiectivele

1. Lauda şi închinarea: Închinarea colectivă condusă de Salem Band a devenit inima şi sufletul Conferinţei Salem fiind o celebrare liberă, plină de bucurie înaintea lui Dumnezeu. Este uimitor să te uiţi şi să vezi sute de tineri închinându-Se lui Dumnezeu cu toată inima, fără să se îngrijoreze de ceea cred despre ei persoanele din dreapta sau din stânga…ci cu toată inima, cu tot trupul şi cu tot sufletul să-şi îndrepte dragostea spre Dumnezeu în laudă şi închinare aplicând principiile închinării davidice.

2.Sesiuni generale: Sesiunile generale sunt elementul central al conferinţei. Vorbitorii pe care Dumnezeu ni-i aduce au un mod unic şi special de a împărtăşi inima şi gândul lui Dumnezeu acestei generaţii. Ei sunt pasionaţi în a atinge această generaţie pentru Dumnezeu.

3.Concerte: Formaţiile care vor  concerta la Conferinţa Salem sunt dedicate în a duce mesajul Evangheliei acestei generaţii şi au o pasiune pentru tineri. Nu pierde şansa să auzi inima şi muzica lor.

4.Seminarii tematice: Conferinţa Salem a reunit o echipă extraordinară de vorbitori a căror dragoste şi dedicare pentru tineri este fără precedent. Fiecare seminar va fi plin de învăţătură încurajatoare care îi va echipa pe tineri pentru experienţe mari pe care Dumnezeu le are pentru ei.

5. Seminarii pentru lideri: Avem deosebita plăcere de a invita liderii de tineret de la fiecare biserică să participe la conferinţă. Noi am aranjat seminarii pentru voi, unde vorbitorii ne vor împărtăşi provocările cu care liderii de tineret sunt confruntaţi în cultura de astăzi.

Obiectivele Conferinţei

1. Dorim să unim într-o întâlnire anuală tinerii din ţară care îmbrăţişează modul de laudă şi închinare davidic.

2. Vrem să dăm tinerilor o infuzie din puterea lui Dumnezeu prin predici relevante şi închinare liberă.

3. Să zidim relaţii între tineri şi bisericile locale pe principiul compatibilităţii.

4. Vrem ca liderii de tineret să plece de la conferinţa noastră echipaţi şi reîmprospătaţi cu o nouă viziune pentru lucrarea cu tinerii de la ei din biserică