Întrebări frecvente

Care este vârsta minimă la această conferinţă?

Conferinţa este pentru tinerii peste 12 ani.

Pot să-mi aduc copilul la conferinţă?

Familiile sunt importante pentru noi, dar Conferinţa Salem este un eveniment pentru adolescenţi, liceeni şi studenţi, aşa că copii şi bebeluşii nu pot participa la sesiuni. Nu avem camere separate disponibile pentru ca părinţii să poată sta cu copiii lor.

Când vom avea acces în sala de conferinţă?

Uşile se vor deschide cu 10 min înainte de începerea sesiunilor.

Pot să-mi rezerv un scaun pe tot parcusul conferinței?

Ne pare rău, dar și anul acesta vom merge pe principiul, Primul venit - primul servit la fiecare sesiune generală. Noi vom lua orice lucru ce îl vom găsi pe scaune după fiecare sesiune și le vom pune în cutia Pierdut/Găsit. Această cutie o veți găsi la standul Informații.

Cum este cu îmbrăcămintea la conferinţă?

Îmbrăcămintea poate fi comodă, blugii sunt în regulă. Noi încercăm să asigurăm un mediu pentru slujire, aşa că vă cerem ca îmbrăcămintea să nu fie indecentă.

Putem face poze sau filma la sesiuni?

Înţelegem că pozele şi video-urile sunt cel mai bun mod de a retrăi ceea ce Dumnezeu face în viaţa voastră la o conferinţă. Ştiind acest lucru vom permite poze şi video-uri scurte atâta timp când nu distrage atenţia celorlalţi.

Vor fi organizate concursuri pe echipe?

Pentru a ne cunoaşte mai bine, sâmbătă, între 15:30 -16:30 vom organiza următoarele activităţi pe echipe în aer liber: Capturarea steagului, Dodgeball, Baschet şi Volei. Iată un mod minunat de aţi face noi prieteni. Vineri pe terenul de sport de la 15:30 se vor face înscrieri pentru fiecare activitate.

Pot veni doar pentru o sesiune generală?

Da, te vei putea înregistra la intrare pentru diferite sesiuni generale sau un concert dacă sala de conferinţă nu va fi plină. Contribuţia pentru participare la o sesiune generală este de 10 lei.

Dacă plătesc, şi apoi aflu că nu mai pot merge? Pot să-mi recuperez banii?

Vom accepta anulări ale înscrierilor până în 14 Aprilie. După această dată nu se vor mai rambursa bani. Poţi cere rambursarea prin e-mail sau fax înainte de această dată. Se va percepe o taxă pentru procesarea rambursării de 10 RON.

Cum ajung la conferinţă de la gară?

Ca să ajungi la Centrul Creştin Salem, de la gară iei tramvaiul 3 negru şi vii până în capătul cartierului Nufărul unde se întorc tramvaiele. Cum cobori, în faţa ta vei vedea Piaţa Nufărul, în spatele ei este Centrul Creştin Salem.

Mai ai alte întrebări? Contactează-ne!
?