Înregistrarea

Contribuţia pentru participare fără cazare este: 31 RON/pers iar pentru participare cu cazare pe 3 nopţi este: 61 RON/pers. 

Înregistrarea pentru participarea la conferinţă se va face on-line începând cu data de 3 Martie 2017 până la data limită, 14 Aprilie 2017.

Cum să te înscrii:

Trebuie să accesezi pagina de înregistrare și să-ți introduci toate datele urmând să achiți contributia de participare la Biserica Salem sau prin bancă.

Contribuţia pentru participare se poate plăti începând cu data de 3 Martie direct la Biserica Salem, după programul de tineret vinerea sau duminica după programul de dimineaţa al bisericii.

Pentru cei ce sunt dinafara oraşului contribuţia pentru participare se va face prin Banca Transilvania şi se va depune în contul:

Asociaţia Centrul Creştin Salem
Cod IBAN: RO69 BTRL 0050 1205 A240 7000
Banca Transilvania – Sucursala
 Oradea,


până la data de 14 Aprilie 2017 cu menţiunea: "donaţie conferinţă". Vă rugăm să depuneţi banii la o sucursală sau agenţie a Băncii Transilvania pentru că astfel veţi plăti doar 1 RON comisionul de încasare. Dacă sunteţi un grup care veniţi, delegaţi o persoană să depună toţi banii odată, şi să ne trimită un e-mail cu lista persoanelor pentru care s-a plătit contribuţia.

Validarea plăţii se face de către noi prin extrase bancare online în fiecare zi. Pentru a verifica starea plății dumneavoastră vă puteți loga pe site-ul conferinței unde puteți să verificați starea plății. Dacă nu primeşti un e-mail de confirmare a plății de la noi în 3 zile după ce ai plătit la bancă te rog să ne contactezi.

Brăţările le veţi primi vineri, 21 Aprilie 2017 la recepţia participanţilor. Pentru a evita învălmăseală la recepţie dacă vei veni cu un lider, numai liderul de grup se va prezenta având asupra lui lista oamenilor de care răspunde cât şi actul lor de indentitate!

Din pricina numărului limitat de locuri în sală, numai primii 500 de tineri validaţi ca şi înscrişi (după achitarea contribuţiei) vor putea participa la conferinţă. Prin urmare, ne rezervăm dreptul să închidem listele şi înainte de termenul limită, în cazul în care cele 500 de locuri vor fi deja ocupate.